Youtube video program

Youtube video program

Objava video sadržaja na internetu je postala normalna, uobičajena stvar. Više manje smo svi u posjedu nekog tipa kamere, bilo da je riječ od web kameri, DSLR-u ili mobitelu. Može se reći da smo svi ponekad u ulozi režisera, snimatelja pa i montažera.

Mnogi su ovaj “brzi” način video produkcije prigrlili i pretvorili u posao (Yotube zvijezde; PewDiePie, WilliamRayJohnson, ERB i sl.). Uz Youtube kanale, osnovno znanje video produkcije je sve traženija vještina i za poslove koji se bave  marketingom, društvenim mrežama ili medijima.

Upravo iz tog razloga smo složili “Internet (Youtube) video production program”.

Bilo da želite stvarati sadržaj za vaš Youtube kanal, radite posao u kojem bi vam to znanje pomoglo ili ako samo želite ovladati tehnikom snimanja, montiranja i postprodukcije, kroz ovaj program proći ćemo ono najbitnije a što će vam ujedno pomoći da u što kraćem roku počnete stvarati sadržaj.

Uz kreativne radionice pisanja scenarija, raditi ćemo i dva snimanja od kojih će jedno biti u profesionalnom studiju za snimanje (Alfa Film). Gosti predavači će vam pričati o TV, Internet i Youtube video produkciji, kako pravilno optimizirati sadržaj za Youtube i mnoge druge korisne informacije.

Program se proteže kroz 10 tjedana intenzivne edukacije kroz koju ćete upoznati sve potrebne alate i opremu za snimanje, te ćete uz vodstvo predavača zajedno proći kroz cijeli proces nastajanja video sadržaja, od same ideje, snimanja pa do montaže i postprodukcije.