Škola glazbene produkcije i multimedije je uspješnom prijavom na natječaj Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III dobilo projekt financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda tijekom kojeg će se besplatno školovati nezaposlene osobe u programu osposobljavanja Operater/ka u tonskom studiju.

Osnovne informacije o projektu

Naziv projekta: Moderna zanimanja za 21. stoljeće – potaknimo razvoj ugroženih skupina

Nositelj projekta: Škola glazbene produkcije i multimedije, ustanova za obrazovanje odraslih, Trpinjska 9, 10 000 Zagreb

Partneri: Tau on-line d.o.o.

Vrijednost projekta: 979.550,00 kn

Trajanje projekta: 30 mjeseci, ožujak, 2019 – rujan, 2021

EU sufinanciranje : 100%

Područje provedbe projekta: Grad zagreb

Kontakt osoba: Andrej Lončarić

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – www.strukturnifondovi.hr

Korisnici projekta: 60 nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina

  • nezaposleni mladi (15-29 godina)
  • nezaposleni stariji od 50 godina
  • nezaposlene osobe s invaliditetom
  • nezaposlene žene
  • nezaposleni hrvatski branitelji
  • nezaposleni članovi obitelji stradalnika/ca Domovinskog rata
  • nezaposlena djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida
  • nezaposlena djeca dragovoljaca Domovinskog rata
  • nezaposleni pripadnici nacionalnih manjina

Program: Europski socijalni fond (ESF), OP – Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.; Lokalne inicijative za zapošljavanje – faza III

Cilj projekta: Projektom će se educirati 60 Operatera/ki u tonskom studiju, uz verifikaciju programa od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja s upisom u radnu knjižicu, čime će osobe koje spadaju u kategoriju ranjivih skupina na tržištu rada dobiti vrijedno znanje i kvalifikaciju, što će im povećati konkurentnost na tržištu rada te dugoročno doprinijeti njihovom položaju u društvu.

Da bi se osoba kvalificirala za daljnju selekciju i eventualni upis u program mora imati: završenu srednju školu, biti nezaposlena duže od 6 mjeseci (mladi do 29 godina starosti) ili duže od 12 mjeseci (stariji od 29 godina).

Molimo sve zainteresirane nezaposlene osobe za projekt da se prijave isključivo putem niže navedenog obrasca za prijavu. Svi drugi oblici prijave neće biti uzeti u obzir. Nakon dovoljnog broja prikupljenih prijava biti ćete kontaktirani telefonski ili e-mailom od strane portala Moj Posao (partnera u projektu koji vrši selekciju polaznika). Rezultati selekcije biti će poznati do kraja rujna 2020. za treću grupu polaznika, i obavijest da li ste ušli u uži krug izbora ili ne, biti će Vam dostavljena na e-mail adresu koju ste naveli u prijavnom obrascu.

U tijeku je prijava za treću od četiri grupe polaznika za koju edukacija započinje u listopadu 2020. godine.

Molimo Vas da u prijavi za projekt navedete kojoj skupini nezaposlenih osoba pripadate.